Komplett szigetelt felépítmény elemek
Egyedi felépítmény elemek
Utólagos szigetelések

FELHASZNÁLÁSI JAVASLATOK ÉS GARANCIA VÁLLALÁS FELTÉTELEI

A Montana Panel Kft által gyártott szendvicspanelek felhasználási javaslatai:

Átvizsgálás:
Mielőtt cégünk szállításra kiad egy panelt, alapos átvizsgálásnak tesszük ki. Ennek ellenére kérjük tisztelt Partnereinket, hogy mielőtt elszállítanák a megrendelt anyagot nézzék át, mert a gondos átvizsgálás ellenére is előfordulhatnak esztétikai hibák, mely a panel funkcióját nem befolyásolja, de amennyiben Önben bármilyen kérdés merülne fel ezzel kapcsolatban, kérjük, értesítse kapcsolattartóját.
Panel szállítása, tárolása:
A szendvicspaneleket az időjáráshoz igazodva kell szállítani. A még össze nem szerelt panelszerkezeteket víz nem érheti!
Tárolása kizárólag jól szellőzött, zárt térben történjen! Nedvességnek kitett paneleknél előfordulhat méretváltozás, színváltozás, továbbá megtörténhet a ragasztó kötésének gyengülése is.
Panel felhasználása, kézi megmunkálása:
Fontos, hogy a szendvicspanel felhasználásakor – főként annak vágása közben – védőeszközök használata ajánlott! Védje szemét védőszemüveggel, használjon pormaszkot és viseljen védőkesztyűt!
A kézi megmunkálás kizárólag megfelelő szerszám használatával történjen. Nem megfelelő szerszám használata a panel károsodásához vezethet.
Szendvicspanel dekorálása, eredeti színtől való eltérés:
Felhívjuk kedves partnereink figyelmét, hogy a legyártott panelek eredeti színétől való eltérés (festés, matricázás, stb.) nem kívánt hőmérséklet-növekedéshez vezet, ami a panel szerkezetében kémiai reakciókat indíthat meg; továbbá előfordulhat felületi elváltozás, fodrozódás, külső fegyverzet elválása, felület berepedezése, hólyagok kialakulása, ezért ez nem ajánlott és garanciavesztéshez vezet. A szendvicspanelek dekorálásakor használt hőpisztoly károsíthatja az üvegszálas fegyverzet gelcoat bevonatát, ezért ennek alkalmazása nem ajánlott!

Minden termék, ami az időjárás viszontagságainak ki van téve annak színe az UV sugárzás hatására megváltozik, ami az anyag öregedésének részét képező folyamat eredménye. Ez a folyamat a kezdetekben nagyobb, mint ahogy azt a következő grafikon szemlélteti.

Grafikon
Megjegyzés: a fenti grafikon egy általános, és nem egy konkrét üvegszál erősítésű műanyag termék színének elváltozását szemlélteti.

A fent megadott információk betartása ajánlott, de önmagában ez nem foglal garanciát, mivel a felhasználás körülményét és annak jellegét rajtunk kívül álló okok is befolyásolhatják.

A Montana Panel Kft által gyártott szendvicspanelek garanciális feltételei:

CÉGÜNK KIZÁRÓLAG A GYÁRTÁSBÓL EREDŐ HIBÁKÉRT VÁLLAL FELELŐSSÉGET!
Annak érvényessége nem terjed ki: Mivel a fent említettek nagymértékben befolyásolják a kész panel minőségi és esztétikai eredményét.

CCégünk garanciát kizárólag a hibás panelnek javítására – amennyiben megítélésünk szerint nem kivitelezhető –annak cseréjére vállal! Azonban nem vállalunk anyagi felelősséget, a panel javítása, esetleges cseréje során felmerült egyéb költségekért!

Javítás kizárólag a Montana Panel Kft. jánosmajori telephelyén lehetséges a technikai feltételek miatt.


Székesfehérvár, 2018. január 1.

Ódor László
ügyvezető